TTV-TRUMELO

 

Uitleg

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Kom langs op de clubavond of stuur een mailtje naar onze voorzitter dan zorgen we er voor dat u een goede rondleiding krijgt en antwoord op  eventuele vragen.

 

Doelstelling

 

Kernwoorden:

Gezelligheid

Eenvoudig

Gemeenschap

Sportiviteit

Geestelijke / Lichamelijk ontspanning

Doelen 2015:

Leden vaker laten komen

Boeien en binden

Ledenaantal: ~25

Goede kwaliteit van materiaal

TV Trumelo is een kleine en gezellige vereniging en is opgericht op 14 februari 1980. Trumelo is een club van en voor de leden waar wij naast sportiviteit gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij spreken dan ook met recht over onze vereniging.

Tafeltennis is een prima sport voor de geestelijke en lichamelijke ontspanning. Enerzijds is er natuurlijk de beweging en kun je aan de conditie werken. Anderzijds is tafeltennis een sport waarbij je de dagelijkse sleur even kunt vergeten en waarbij het sociale aspect telt.

Naast trainen op donderdagavond bestaat er ook de mogelijkheid om competitie te spelen. TTV Trumelo is aangesloten bij de Maas en Waalse tafeltennisbond (MWTB) en de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Bij beide bonden speelt TTV Trumelo competitie.

Ook voor sporters met een beperking is tafeltennis een ideale sport. Er zijn vrijwel geen aanpassingen nodig voor deze groep sporters. Vaak spelen ze geïntegreerd in de reguliere verenigingen. Ook hier kan op alle niveaus gespeeld worden.

De club heeft zich gevestigd in de Sporthal D’n Hoender, waar we beschikken over kleedkamers en douches. In de zaal kunnen 6 a 7 tafels opgesteld staan, dus ruimte genoeg voor iedereen. Ook kan gebruik worden gemaakt van de bar/kantine, waar we na afloop graag nog samen iets gaan drinken.

Wie heeft er niet eens een balletje geslagen, thuis of in de garage, in een buurthuis, speeltuin, op de camping of tussen de middag op het werk? Vaak wordt gedacht dat je goed moet zijn om bij een vereniging aangesloten te zijn. Het tegendeel is waar. Ook mensen die gewoon voor de gezelligheid een balletje willen slaan, zijn bij TTV Trumelo meer dan welkom!

Als je lid wilt worden, kom dan gerust eens kijken. Elke donderdag ben je vanaf 20.15 uur van harte welkom in de kleine zaal van sporthal D’n Hoender.

Tot ziens bij TTV Trumelo!

Buitencompetitie

Leden die mee willen doen in de buitencompetitie moeten zich tijdig aanmelden bij de wedstrijdsecretaris. Meer informatie over de MWTB is hier. Het bestuur zal de teams samenstellen waarbij rekening gehouden wordt met nivo en beschikbaarheid.

Contributie

Leden krijgen een keer per jaar een bericht dat de contibutie betaald moet worden. Gelieve het geld direct over te maken zodat de penningmeester snel de zaken op orde heeft.

Routebeschrijving

Sporthal/bar 'Trumele'
Nieuwstraat 10
6621 KV Dreumel
Tel.: 0487-572535

Vanuit Arnhem/Nijmegen: Volg de A15 richting Rotterdam. Verlaat de A15 bij afslag 34; Echteld/Lienden/Leeuwen en ga bij het stoplicht bovenaan de afrit linksaf (volg de borden 'Leeuwen/Oss', N323). Rij over de Prins Willem Alexander Brug en ga beneden bij de brug rechtsaf de N322 op richting Oss/Wamel. Je rijdt nu op de Van Heemstraweg (N322). Volg deze weg. Ga bij de eerste rotonde (Wamel) rechtdoor. Na ongeveer 5 km kom je weer bij een rotonde. Ga nu rechtsaf Dreumel in. Je vindt de sporthal na ca. 300m aan je linkerhand.

Vanuit Eindhoven/Den Bosch: Volg de A2 richting Utrecht. Verlaat de A2 bij afslag 17; Rossum/Zaltbommel. Ga bovenaan bij de stoplichten rechtsaf richting Rossum/Heerewaardenl (N322, Van Heemstraweg). Na ongeveer 2 km kom je op een rotonde; ga rechtdoor en blijf de borden Rossum/Heerewaarden volgen. Na ca. 4 km kom je op een grote rotonde (soort verkeersplein). Neem hier de 3e afslag (Heerewaarden/Tiel). Volg de N322 gedurende ca. 10 km. Op de rotonde bij het Texaco tankstation ga je linksaf Dreumel in. Je vindt de sporthal na ca. 300m aan je linkerhand.


Vanuit Utrecht/Amsterdam:
Volg de A2 richting Den Bosch Eindhoven. Verlaat de A2 bij afslag 17; Zaltbommel. Ga bovenaan bij de stoplichten linskaf (over de A2) richting Rossum/Heerewaarden (N322, Van Heemstraweg). Na ongeveer 2 km kom je op een rotonde; ga rechtdoor en blijf de borden Rossum/Heerewaarden volgen. Na ca. 3 km kom je op een grote rotonde (soort verkeersplein). Neem hier de 3e afslag (Heerewaarden/Tiel). Volg de N322 gedurende ca. 10 km. Op de rotonde bij het Texaco tankstation ga je linksaf Dreumel in. Je vindt de sporthal na ca. 300m aan je linkerhand.