TTV-TRUMELO

 
 

Nieuws

Nieuwtjes zijn zeker welkom. Laat ons weten als er iets op de website gezet kan worden. Dit maakt het leuk voor iedereen die regelmatig onze website bezoekt.

Vrijdag 10 november 2017  

Trumelo 2x kampioen. Op 9 november speelde het Trumelo Bekerteam zijn halve finale. Tegenstander was het gezellige maar gevreesde Tikhard. Aangezien zij in de lagere klasse spelen moesten er immers punten worden gegeven. Ze kwamen met John die stabiel en degelijk speelt. Met jonge hond Finn die lekker aanvalt en met Xandra die ervaren en onberekenbaar is. 

Dan de wedstrijd. Er was een schitterende arena gemaakt. In dit mooie decor, dank Theo, begon Jeroen tegen Finn. Jeroen moest vier punten voor geven. Ondanks dat Jeroen nog wat tegenspartelde won Tikhard de 1e partije met 1-3. Dan Marc tegen John. Vooraf een beetje gezien als een sleutelwedstrijd. Zouden de 5 punten handicap voor John genoeg zijn? Het bleek van niet. Beide partijen maakte weinig fouten maar Marc kon gedoseerd aanvallen. Het werd 3-1 voor Marc waarbij hij uitstekend 2x een 7-1 achterstand kon wegwerken. Dat bleek belangrijk. Jimmy tegen Xandra. Clubgenoot Niels heeft reeds enkele weken Jimmy extra onder zijn hoede genomen om te oefenen met kappen. Niels had Jimmy geadviseerd om snel het kappen van Xandra om te draaien naar topspin. Het bleek meer dan voldoende. Jimmy won eenvoudig. Dan Finn tegen Marc. Finn valt lekker aan en wint met 3-0. Jeroen tegen Xandra. Eerstgenoemde stelt teleur en Xandra laat mooi spel zien. Jimmy tegen John. Jimmy wordt gekscherend ruwe diamant genoemd maar hij doet zijn bijnaam eer aan! Rustig aanvallen. Van ver in het achterveld de ballen terugbrengen en de mooiste ballen op belangrijke momenten maken. 

Inmiddels waren de eerste twee rondes gespeeld en is de stand 3-3. De supporters van Trumelo en Tikhard, leuk dat zij er waren, gingen er eens flink voor zitten. Eerst Xandra tegen Marc. De eerste set ging naar een sterk spelend Xandra. Marc paste zijn spel slim enigszins aan, Xandra ging wat fouten maken en Marc kon deze wedstrijd uiteindelijk nog betrekkelijk eenvoudig met 3-1 winnen. Dan Finn tegen Jimmy. Inmiddels was duidelijk dat dit een lekkere partij zou gaan worden. Beide spelers vallen gecontroleerd aan. Die kunnen duidelijk in een hogere klasse spelen. Finn speelde wederom uitstekend. Zoals de hele avond scoorde hij regelmatig en op eigen kracht. Echter deze keer had hij een tegenstander die zo mogelijk nog beter in vorm was. Trumelo's nieuwste aanwinst liet zien dat hij ook in het achterveld zijn mannetje staat, drong zijn tegenstander de wil op als hij met zijn forehand ging meppen en haalde nog een tactiek uit de hoge hoed. Met zijn forehand flipte hij de bal af en toe kort achter het netje in de backhand hoek van Finn. Dat is de zwakke plek van Finn. Kort en traag op zijn backhand. Of dat op advies van coach Niels was is op dit ogenblik nog onbekend. We vermoeden echter dat Jimmy het zelf heeft bedacht.

Met een 5-3 overwinning is Trumelo daarmee een finalist. Jimmy, Marc en de twee Jeroen-en hebben het geflikt. De loting wees uit dat eerste klasser DTTC begin december naar Dreumel moet komen. Twee weken geleden heeft dit team nog met 8-2 van Trumelo 1 gewonnen. Maar dat was zonder handicap, zonder bekerspanning, zonder supporters en bovenal zonder Jimmy. 

Dank voor de schitterend ingerichte sportzaal, bezielende wedstrijdleiding en support. Tot de finale!

Vrijdag 23 december 2016  

Trumelo 2x kampioen.  Meer informatie hier.

Dinsdag 09 december 2014   

Verslag van Theo Remmits

We hadden in Druten 3 poules, 2 van 4 en 1 van 5. Jeroen werd in zijn poule glansrijk eerste. De halve finale bestond uit Jeroen van Eerd /Peter van Eldijk en Cees v Gelder /Rien v Gelder(beste derde). In de halve finale was Jeroen duidelijk veel sterker dan Peter en hield goed rekening met de noppen van Peter. Cees van Gelder won van broer Rien en dus waren de finale kandidaten bekend Cees v Gelder tegen Jeroen v Eerd. Dit werd een spannende strijd. De eerste game werd gewonnen door Cees met 11-8. Jeroen wist vanaf dat moment dat hij uit een ander vaatje moest gaan tappen. Hij besloot om in de tweede set om de aanval te zoeken en won met 11-9. Daarna ging Cees met veel effect serveren. Hierop had Jeroen weinig antwoord en verloor de derde set met 11-7. De derde set had Jeroen beter antwoord op het met veel effect serveren van Cees en aanvallend ging het beter. Jeroen won met 11-8. Toen de vijfde set. Dit was een ware thriller. Jeroen kwam met 4-0 achter. Wist dit weer om te buigen naar 6-6. De mannen gaven elkaar niets toe tot de stand van 10 -10 op het bord stond. In deze fase van de strijd had Jeroen zijn zenuwen iets beter in bedwang en won de wedstrijd met 13-11. Een verdiende overwinning en 100%  score voor Jeroen deze avond. Ik heb het goed kunnen volgen omdat ik zelf de telling heb gedaan. JEROEN PROFICIAT!!!
 

Maandag 09 september 2013   

Samenvatting Algemene Ledenvergadering 30 augustus 2013

Op donderdag 29 augustus 2013 heeft de jaarlijkse Algemene LedenVergadering plaatsgevonden. De tien aanwezige leden bespraken onder voorzitterschap van Gilbert het afgelopen jaar en maakten plannen voor komend jaar.
De belangrijkste onderwerpen op een rijtje:
• Ron gaat verhuizen aan het eind van dit jaar en zoekt vervanging als penningmeester.
• Eveline zal samen met Jeroen van Eerd de eerstvolgende financiële controle uitvoeren.
• De club heeft besloten te investering in materialen. Een tafel, wat extra hekjes , telborden en een teltafel. Financieel kan dat.
• De zaalhuur blijft onveranderd hoog. Om de contributie op een aanvaardbaar peil te houden heeft de club besloten met twee sponsoracties mee te doen:
    
de Grote ClubActie in september
    
de Rabobank fietstocht in het voorjaar van 2014
• Misschien doen we komende carnaval mee met een loopgroep aan de reut.

 

Dinsdag 22 januari 2013   

Theo

Donderdag 17 januari werd het clubkampioenschap met handicap weer gespeeld. Marc vd Heijden kon zijn titel niet verdedigen. Helaas, daar hebben we met z’n allen het afgelopen jaar toch wel naar uitgekeken. Maar ook zonder Marc was er zat te beleven. 12 Leden en Hans van Elk, een van de hoofdsponsors, bonden, verdeeld over twee poules, met elkaar de strijd aan. Verrassingen waren er genoeg. Hans van Elk bleek een echte broer Wilfried. De meest onmogelijke ballen bracht hij terug. Wilfried “Nop” van Elk verloor zelf ruim van Jeroen vd Pol, die daarmee eerste in zijn poule werd. In de andere poule was Gilbert “nog eentje dan” Laanen redelijk kansloos tegen Jeroen van Eerd. Jeroen werd eerste in die poule. De nummer twee was millimeterwerk. Drie man met een gelijk aantal punten. Gilbert, Frank (levensgevaarlijk met een nieuw bat!) en Theo (ook al met nieuw materiaal). Gilbert werd uiteindelijk nummer twee op basis van het minst aantal sets tegen. Kruisfinales dus Gilbert tegen Jeroen vd Pol en Wilfried versus Jeroen van Eerd. Jeroen vd Pol kon niet twee keer stunten en verloor van Gilbert. Jeroen van Eerd echter wist ook Wilfried te verslaan. Zowel de finale als de troostfinale stond dus bol van de revanchegevoelens. Wilfried kreeg in de strijd om de derde en vierde plaats dit keer Jeroen vd Pol er wel onder. En in de finale moest Gilbert alle zeilen bijzetten om zich Jeroen van Eerd van het lijf te houden. Dat lukte nipt. Nieuwe handicapkampioen is dus Gilbert. Ron, onze penningmeester sprak na afloop weer mooie woorden bij het uitreiken van de prijzen. We zijn nu allemaal warm gedraaid voor de voorjaarscompetitie. Kom maar op met die partijen.

Zondag 16 december 2012   

Wilfried

Donderdag 13 december werd het clubkampioenschap van Trumelo afgewerkt. We hadden 1 poule van 7 en 1 poule van 6.
Marc had 2 grote posters gemaakt. Rick was poule hoofd van A en Gilbert van B. De overige deelnemers werden erbij geloot. We hadden ongeveer 2 gelijke sterke poules. In poule A waren Rick en Ronald geplaatst. In poule B Gilbert en Wilfried. Er werden kruisfinales gespeeld, Rick tegen Wilfried en Gilbert tegen Ronald.
Rick wist met 3-2 van Wilfried te winnen. De andere pot had
in Ronald een verassende winnaar. Hij wist nipt in een 5 setter van Gilbert te winnen. De laatste set 12-10 voor Ronald. Een domper voor Gilbert voor het eerst sinds 3 jaar niet in de finale stond tegen Rick. Kleine finale Gilbert tegen Wilfried, Gilbert zat nog een beetje met zijn gedachte bij de vorige pot tegen Ronald en Nop nam al een redelijke voorsprong. Toch knokte Gilbert zich terug en wist hij de 1 ste set en ook de 2 de set te winnen.
Daarna kwam diesel nop weer op dreef en wist de 2 volgende sets te winnen. Een 5e set moest de beslissing brengen waarbij Wilfried net aan het langste eind trok. Laatste set 12-10 voor nop. Nu de finale met Ronald tegen Rick de 1ste set ging nipt naar Rick en Ronald speelde makkelijk mee. de 2 de set ging naar Ronald, die liet zien dat hij niet zomaar in de finale stond tussenstand 1-1 Daarna kwam toch de klasse van Rick weer boven drijven, en wist hij met 3-1 tegen een goed spelende Ronald te winnen. Rick, jongen weer proficiat met het behaalde clubkampioenschap en er zullen er nog wel meer volgen verwacht ik. Daarna zijn we de de kantine in gegaan waar we na de nodige biertjes en een grote trumelo schotel hadden genuttigd. De prijs uitreiking werdt door Ron onze penningmeester uitgereikt. Hij haalde de finale tussen Rick en Ronald nog even naar voren en wist op een bijna filosofische kunstzinnige manier de wedstrijd te analiseren. Ik denk dat Marc en ik van een geslaagd clubkampioenschap mogen spreken en hopelijk doen jullie volgend jaar met de clubkampioenschap met handicap weer mee.

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en een gezond sportief 2013 toe.

Zondag 02 september 2012   

Wilfried

Hallo leden! Ik wil jullie namens Willy toneel ,tafeltennis en mij zelf tafeltennis, bedanken voor de inzet die getoond is bij de dijken sport. Zonder jullie en de leden van de toneel vereniging, en vooral niet te vergeten de vele vrijwilligers buiten de verenigingen om, was dit evenement niet mogelijk geweest.
Ik hoop dat we in de toekomst een beroep op jullie mogen blijven doen om ieder jaar de dijken sport te doen slagen.

Mensen bedankt en tot volgend jaar!

Maandag 13 augustus 2012   

Bestuur:

Het najaar seizoen van 2012 gaat weer beginnen. We zijn benieuwd hoe iedereen de zomer is doorgekomen (zonder tafeltennis). De eerste speel (training) avond van het najaar seizoen 2012 is op 16 augustus – komende donderdag.
Hieronder vind je de activiteiten kalender van 2012-2013. Noteer de data alvast in de agenda’s of plak de kalender op de koelkast.
Tot donderdag!!

Maandag 30 april 2012   

Wilfried:

Het voor seizoen zit er weer op. Ik wil Mark vd Heijden feliciteren met zijn overwinning als zijnde de speler met de hoogste percentage, 85% een super score in de 3 de klas MWTB. Rick met zijn geweldige score in de 2 de klas NTTB 74%. Voor de andere spelers is er nog werk aan de winkel om ook boven de 70% uit te komen. Maar iedereen heeft in het najaar weer een nieuwe kans om dit te doen.

Maandag 19 maart 2012   

Wilfried:

Trumelo is weer een kampioen rijker. Rick heeft de Open Wamelse op zijn naam geschreven. In de poulee fase was hij 3e geworden achter Erik en Serge hij verloor in de poulee fase van
Erik en won van Serge. In de finale trof hij weer Serge; 3-0 voor onze kanjer.

Dinsdag 06 maart 2012   

Wilfried:

Gisteravond hebben we met 7-3 verloren. We waren al een beetje aan de late kant, en met het inspelen tegen Mark zei ik al van dat het in iedergeval voor mij niet zou worden die avond. Ik begon tegen Jan van Dijk waar ik de laatste 2 keer niet meer van had verloren. Met 3-1 moest ik het onderspit delven. Mark speelde daarna tegen Jan Kocken en verloor ook. Toen kwam Miel in aktie de beste man van ons gisteravond,maar goed Serge is gewoon een maatje te groot voor ons allemaal.  Ook Miel verloor. Ook de dubbel ging verloren met mark en mij wel een 5 setter tegen Serge en Jan kocken. Dus was het al 4-0 voor Topspin. Daarna speelde ik tegen Jan Kocken waar ik de laatste keer van had verloren. Ik dacht ik wissel maar eens van plank de snellere voor de controlerende en ik wist de wedstrijd te winnen.
Mark moest toen tegen Serge en wist 1 set te winnen,de winst ging naar Serge. Miel haalde een mooie overwinning tegen Jan van Dijk en Jan Kocken de kanjer. Mark en ik verloren de laatste pot tegen Jan van Dijk en Serge. Dus Miel 2x Mark 0 Ik 1. Ik hoop dat Mark en ik volgende week tegen dttc beter voor de dag komen.

Zondag 22 januari 2012   

12 januari is het clubkampioenschap met handicap gespeeld. We hadden 3 poules van 4 en 1 van 5. Onze sponser Hans deed mee en Sponsor Jan Willem was helaas verhinderd. Ook was er een nieuw aspirant lid Tjeerd die meteen mee aan de bak kon.
Ook waren we blij dat Tonnie er weer naar lange afwezigheid bij was. Er werden leuke wedstrijden gespeeld en dat kwam doordat Jeroen de punten die iemand voor moest geven perfect had in geschat. Zelfs de sponsor wist nog een potje te winnen. Na verloop waren de halve finales bekend. Jeroen P nam het op tegen Mark H. Emiel speelde tegen Wilfried net als bij de clubkampioenschappen zonder handicap. En Wilfried was uit op revanche, Toch was Emiel weer de sterkste van de twee en Emiel ontpopt zich als de coming man waar rekening mee moet worden gehouden. De andere halve finale werd door Mark H tegen Jeroen P gewonnen, de andere comming man. De kleine finale werd door Jeroen P tegen Wilfried gewonnen. In een mooie finale trok Mark tegen Emiel het aan het langste eind. Mark jonge proficiat je bent de terechte winnaar van het handicaptoernooi van Trumelo. En de voorgiftes zullen volgend jaar bij jouw wel worden bij gesteld,wat inhoud dat er nog steeds progressie in je spel zit.

Woensdag 04 januari 2012   

Trumelo in de waalkanter.

Zaterdag 31 december 2011   

http://gallerij.tafeltennisdreumel.nl/#0 

Daar stonden ze dan, de heren van volleybalvereniging Touché tegenover de heren van tafeltennisvereniging Trumelo. Het idee, voor deze onderlinge match, is ooit geboren in de ‘derde helft’. De sporten werden zorgvuldig gekozen; Volleybal, tafeltennis en de doorslaggevende sporten werden badminton en de spreekwoordelijke “derde helft”. Gestart werd er met een partijtje volleybal. Er bleken zelfs een aantal talenten bij Trumelo rond te lopen, echter de uitslag was overduidelijk, 1-0 voor Touché. Daarna waren tafeltennis en badminton aan de beurt. Bij het tafeltennis was het machtsverschil toch wel overduidelijk ondanks dat een aantal volleyballers toch erg bedreven waren met ‘een batje en ping-pong balletje’. De stand tot nu toe was dan ook gelijk, 1-1. Badminton en de derde helft moesten dan de doorslag gaan geven. Aan beide kanten werd zeer fanatiek gespeeld en de zweet druppels waren duidelijk zichtbaar. Toch moet de winst aan Touché worden toegekend. Met name door de jongste pupil van het stel (iemand met Badminton trainer
als vader…….) , die menigeen afslachtte op sportief gebied. Na bijna drie uur fanatiek gesport te hebben met een piepklein pauze momentje was het tijd voor de derde helft. Leon en Bianca hadden allemaal heerlijke hapjes klaargemaakt en de sfeer was uitstekend. Uitstekend is misschien een beetje timide uitgedrukt. De ‘volwassene COLA’ vloeide zeer rijkelijk en de meest wilde ideeën werden ter plekke bedacht (internationale ambities….). Maar wie heeft nu de derde helft gewonnen……….. dat laten we maar in het midden en geven het voordeel van de twijfel aan de
tafeltennisser(s). Eindstand 2-2 en een zware start in de ochtend. Zeker voor herhaling vatbaar!

Iedereen een geweldig gezond en sportief 2012 toegewenst !

Zondag 18 december 2011   

De clubkampioenschappen bij Trumelo zijn weer goed verlopen. Uiteindelijk bleven er 4 spelers over die nog voor de winst konden gaan. Rick speelde in de halvefinale tegen Emiel en werd door Rick met 3-0 gewonnen. Gilbert speelde in de andere halve finale tegen Wilfried en werd door Gilbert met 3-2 gewonnen. In de kleine finale won Emiel met goed spel met 3-0 van Wilfried. De finale was een copie van vorig jaar Rick tegen Gilbert. Gilbert schoot voortvarend uit de startblokken en stond in de 1ste set met 9-4 voor en we dachten dat hij de 1ste set alvast binnen had. Maar Rick kreeg het weer op zijn heupen en pakte toch nog de 1ste set, waarna hij ook de andere 2 won. Eindstand 3-0 voor Rick.
Rick proficiat jongen, na het behaalde kampioenschap in de 3de klas Nttb met een score van 97%. En het behalen van de 1ste plaats bij de persoonlijke kampioenschappen 1ste klas mwtb.
Nu ook clubkampioen van Trumelo. Ik denk dat jij kunt terug kijken op een superjaar.

Dinsdag 12 december 2011   

RICK IS KAMPIOEN!!

Rick heeft in het verleden diverse pogingen gedaan om de individuele eerste klasse kampioenschappen van de MWTB te winnen. Meestal lagen dan spelers zoals Eric en Serge in de weg. Deze spelers spelen ook in de NTTB 1e klasse en zijn een maatje te groot. Zo niet gisteren! Rick won in de voorrondes van Eric met als gevolg dat Eric later tegen Serge moest. Ondertussen speelde Rick lekker door. Ondermeer een leuke pot tegen jong talent Ward. In de finale wist Rick wederom nipt van Eric te winnen. Ook Gilbert was optimaal geinspireerd. Hij haalde de troostfinale en wist in de strijd om de 3e/4e plaats bijna van Serge te winnen. Een bewijs dat Gilbert en Rick nu ook bij de grote jongens horen. 

Maandag 05 december 2011   

Emiel en Jeroen bij Lingo. Ze kijken alsof ze met zwarte piet mee moeten. Zie hier voor de uitzending.

Maandag 05 december 2011   

Zaterdag 17 december worden de clubkampioenschappen gehouden. We starten daar om 18.00 uur mee. Graag wil het bestuur jullie uitnodigen een uurtje eerder te komen, om 17.00 uur. We houden dan een korte extra ledenvergadering. We hebben het dan over de contributie voor 2012 en stellen de teamsamenstelling voor de voorjaarcompetitie voor.
Komt allen! De pouleeindeling staat hieronder.

Poulee A Poulee B Poulee C Poulee D
Rick Gilbert Wilfried Emiel
Ton RonP Ralf Theo
JeroenP Willy Evelien MarcS
Extra2 Joop JeroenE Extra1

 

WE ZIJN KAMPIOEN!!

Zondag 27 november 2011   

Het kon eigenlijk niet meer fout gaan. We (NTTB Trumelo 1) moest nog 3 punten uit twee wedstrijden halen om kampioen te zijn in de 3de klasse groep D.De verwachting was, gezien ontwikkelingen tijdens de vorige wedstrijd, dat SKF 10 met het sterkste team ging aantreden. En dat deden ze dus dat beloofde een spannende avond te worden. De eerste twee punten waren snel binnen alhoewel Gilbert een vijfsetter nodig had. Mark mocht tegen meneer 'heeft er geen zin in' het beslissende punt binnen halen. Een geweldige spannende wedstrijd en Mark liet zich niet imponeren en pakte het beslissende punt. WE ZIJN EINDELIJK KAMPIOEN!! Met een terechte 3-7 overwinning zijn we naar huis gegaan. Omdat het SKF team niet het gezelligste team is hebben we bij Gilbert thuis de koelkast leeggedronken om de overwinning te vieren. We zullen het volgende week nog eens goed over doen wanneer Wilfried er ook bij kan zijn. Gefeliciteerd mannen en op naar de tweede klasse.

Vrijdag 11 november 2011   

Onderweg naar wat dit seizoen mogelijk de titel kan opleveren,stond ook gister weer een wedstrijd op het programma, trumelo - httc was ditmaal het affiche.
Een niet te onderschatten tegenstander,aangezien de vorige editie in een remise was geeindigd. Rick speelde zijn wedstrijden geconcentreerd en won 3 wedstrijden. Daarmee nam hij revanche voor zijn verloren wedstrijd in Heteren. Gilbert is momenteel bezig aan een indrukwekkende prestatie curve en won ook al zijn wedstrijden, waaronder 2x een vijfsetter! Wat betekent dat het mentaal ook wel snor zit. Mark liet deze avond bij vlagen weer hele mooie dingen zien, maar moest ondanks dat toch 3x een nederlaag incasseren. Met wat wedstrijdritme en een volledig herstelde enkel is de verwachting dat hij snel punten gaat pakken! De dubbel was een spannende en mooie partij. Waarbij Rick en Gilbert in de laatste game net op tijd de juiste formule vonden om de overwinning binnen te slepen.

Eindconclusie: een 7-3 overwinning. Daarmee doet Trumelo goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Volgende week staat de wedstrijd tegen het sterke Essentia op de agenda!

Vrijdag 04 november 2011   

Het NTTB Trumelo team heeft gisteren weer een belangrijke overwinning gehaald. Ondanks dat Rick zich niet 100% voelde en voor de eerste partij een 5-setter nodig was haalde hij toch de gebruikelijke 3 winstpunten binnen. Wilfried was weer in zijn nopjes en door iets minder gretig te spelen heeft hij twee knappe partijen weten te winnen. Gilbert moest alles uit de kast halen voor de winst tegen Hans Derksen. Alleen Geert Barten heeft 2 potten (van Wilfried en Gilbert) van Trumelo af weten te pakken. En met het dubbelpunt gingen we met een 2-8 overwinning naar huis. Looping feliciteerde ons al met het kampioenschap. Beetje vroeg maar wie weet gaat het ons deze keer lukken.

Maandag 31 oktober 2011   

Zaterdag 17 december is het weer zover, dan wordt er weer het jaarlijksclubkampioenschap gespeeld zonder handicap. Laat even aan Wilfried weten of jullie mee willen doen, zodat Jeroen een schema kan maken. Partners zijn ook weer welkom om hun mannen of vrouw aan te moedigen, om daarna weer gezellig in de kantine te kunnen na borrelen. Dus reageer zo snel mogelijk want vol is vol.

Vrijdag 28 oktober 2011   

Het tweede bekerteam heeft klop gehad van Tikhard en is meteen uitgeschakeld. Jeroen wist er geen te winnen. Gelukkig brachten Theo en Marc nog een puntje binnen.

Maandag 24 oktober 2011   

Afgelopen donderdag was de topper Trumelo NTTB1 tegen bit1. Die 3 punten achter ons stonden dus een goed resultaat was gewenst. Rick wist zijn 3 partijen redelijk makkelijk te winnen, Gilbert was ook goed op dreef en er zaten ook 3 winst partijen in helaas liet hij de tengestander na 9-6 voor gestaan te hebben toch nog uit de hand glippen. Maar goed wel 2 mooie winst partijen. Voor Wilfried liep de avond bij de nttb niet best 3 nederlagen en dan ook nog tegen 2 noppenspelers met de zelfde nop als hij. Dus valt er nog steeds veel te oefenen  voor Wilfried. 1 troost alle 3 de mwtb partijen werden in winst om gezet. Gilbert en Rick wisten ook de dubbel te winnen met als resultaat uitslag 6-4. Trumelo is weer 2 punten op naaste konkurent uitgelopen.

Dinsdag 11 oktober 2011   

De NTTB competitie heeft na 3 weken al verrassende uitslagen gehad maar Essentia 2 was toch de ploeg die moest worden verslagen om uitzicht te houden op plaats 1. Het is een spannende avond geworden met een verrassend verlies van de dubbel partij. We (Rick en Gilbert) waren in het voorjaar 2011 en tot vrijdag nog ongeslagen. De eerste set ging overtuigend naar Trumelo maar uiteindelijk moesten we via een 5-setter de partij afgeven. Jammer. De laatste wedstrijd van de avond zou het verschil kunnen gaan maken. Het was spannend: 16-18 in de vijfde set maakte de eindstand 4-6 (de winst voor Trumelo). Komende week SKF in Dreumel.

Vrijdag 16 september 2011   

Gisteren hebben we een leerzame avond gehad voor Trumelo. De uitslagen waren 1-9, 3-7 en 0-10. Het goede nieuws was dat de 0-10 in iedere geval nog tegen een ander Trumelo team was.

Donderdag 15 september 2011   

Deze week is Ron Lepelaar is overleden. Ron was reeds eeuwen lid van tafeltennisvereniging Topspin. Ron was een gewaardeerd speler en kon met een grote glimlach winnen maar ook verliezen. Trumelo wenst zijn familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Zaterdag 09 september 2011   

Deze week worden de namen van de teams opgegeven bij de MWTB. Toch wel tof dat we twee nieuwe leden hebben die ons eerste team komen versterken. Corne en Emiel welkom bij de club en laat maar zien dat je een aanwinst bent!

Vrijdag 09 september 2011   

Marc en Jeroen hebben gisteren hun poulee gewonnen tijdens het duotoernooi in Winssen. Met 2 eerste en 1 tweede plaats doen ze het daar toch erg sterk.

DRIE MAANDEN GRATIS TAFELTENNISSEN!

Dinsdag 06 september 2011   

Op zondag 11 september gaan de deuren van de Multi Functionele Accommodatie D’n Hoender in Dreumel open voor een open dag. Dreumel kan kennismaken met deze veelzijdige accommodatie en de meeste stichtingen en verenigingen presenteren zich op deze dag.

Je kunt kennismaken met “pingpongen” van 10.00 uur tot 16.00 uur in de grote zaal. Wij nodigen je uit om te komen kijken en of om een balletje met een van onze leden te slaan. Je kunt jezelf ook uitleven op onze tafeltennisrobot. En of dat al niet genoeg is…………Als je besluit om op de open dag lid te worden, ben je de eerste drie maanden gratis lid van onze gezellige club! Oh ja, onze vaste speelavond is op donderdag (vanaf 20.15 uur) en je kunt vanaf 16 jaar lid worden.

Maandag 05 september 2011   

Dit jaar was de derde keer dat wij samen met de toneelvereniging de organisatie rondom "de Dijkenloop" hebben verzorgd, en we kunnen spreken van alweer een geslaagd sportief week-end. Na een wat kwakkelend begin, en dan gaat het over het weer, klaarde het gelukkig net op tijd op. De eerste 50 km skeelers waren de scheepswerf nog maar net voorbij, of de eerste 20 km skeelers kwamen ook al inzicht vanuit de
Rooysestraat. Ze werden feilloos de dijk op geloodst door een zelf gecreërde sluis van afzetlint, bedacht door Gilbert. Zo vervolgden de 50 km skeelers hun weg naar Wamel. Toen de skeelers allemaal Dreumel uitwaren was het wachten op de marathonlopers. De eerste ging als een speer en had volgens onze eigen tijdwaarnemer Theo v Asperen minsten 5 minuten
voorsprong op de nr 2. Om 13.00 uur vertrokken de halve marathon lopers vanuit de Julianastraat met onze ex-voorzitter Ton de Vree, en na een paar straten in Dreumel tehebben gehad gingen ook zij via de dijk naar Wamel. Ook waren er estafettelopers bij die de marathon met 4 tot maximaal 7 personen aflegden. Om 15.30 uur waren de laatste lopers Dreumel uit en kon men zich in het feestgedruis bij "de Driesprong" storten, om er nog een gezellige middag/avond van te maken. Langs deze weg willen wij alle Trumelo en Durvuttis-leden die zich als vrijwilliger hebben ingezet tijdens dit week-end
hartelijk danken. Een extra woord van dank voor alle vrijwilligers die niet met onze club verbonden zijn, maar zich toch belangeloos
hebben ingezet om dit evenement te laten slagen. Zonder jullie allen was dit niet mogelijk geweest. Wij hopen volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen doen.

Maandag 05 september 2011   

Onze voorzitter heeft na vele jaren de voorzittershamer doorgegeven aan Gilbert Laanen. Ton heeft in zijn voorzittersperiode veel goed werk verricht voor de tafeltennisclub. Onder zijn leiding is de club gegroeid en heeft het bekendheid in Dreumel gekregen. Voor tal van activiteiten in en om de club is Ton een grote kartrekker geweest. De titel “Ere-lid” werd door de huidige Trumelo-leden als niet voldoende beschouwd. Er is slechts 1 titel die de lading dekt voor wat Ton heeft betekend voor de club. Daarom is Ton de Vree unaniem benoemd tot “Ere-Voorzitter voor het Leven”! Proficiat Ton en bedankt voor alles wat je voor de club hebt gedaan.

Zaterdag 27 augustus 2011   

De wedstrijdsecretaris heeft besloten dat er wat meer langere rallys bij Trumelo moeten komen. Hier zijn enkele voorbeelden. 

Zaterdag 20 augustus 2011   

Op donderdag 1 september wordt de jaarlijkse ledenvergadering gehouden in de kantine van de sporthal. We willen om 20.00uur beginnen, dus zorg dat je op tijd bent, het is belangrijk dat je komt om ook de dijkenloop nog even door te bespreken,
die zoals julie weten 3 en 4 september op het programma staan. D'n Hoender wil ook graag weten hoeveel mensen er komen in verband met het aantal koffie dat ze moeten zetten. Dus laat aan Wilfried even weten wie er wel of niet komt zodat hij het aantal personen door kan doorgeven. We rekenen er eigenlijk op dat er geen afmeldingen zijn omdat er belangrijke dingen besproken worden die voor jullie en de club van belang zijn. Op donderdag 25 augustus kan er getraind worden in de sporthal. 

Vrijdag 19 augustus 2011   

Het training- en competitieseizoen gaan weer officieel van start! Alle informatie kunnen jullie op de MWTB site vinden. Gaarne tijdig zelf de wedstrijden inplannen. Team NTTB1 en MWTB1 gaan voor het kampioenschap.  

Zondag 14 augustus 2011   

De teams voor de najaarscompetitie en beker staan op de MWTB site. De precieze datum is nog niet bekend.  

Zondag 26 juni 2011   

Voordat de najaars competitie 2011 begint hebben we een "voorcompetitie". WTC heeft zich beschikbaar gesteld om de diverse teams te ontvangen. De datum is donderdag 8 september geworden.

Op deze avond zal er een teamtoernooi plaats vinden waar teams gevormd worden van 2 spelers. Om te zorgen voor een "gezonde competitie" stellen we wel als voorwaarde dat een team niet mag bestaan uit twee 1e klasse spelers. Twee 2e of twee 3e klasse spelers is geen probleem. Tijdens deze avond speel je een aantal wedstrijden tegen andere teams. Per wedstrijd speel je 2 enkelpartijen en 1 dubbelpartij. Voor de enkelwedstrijden zal er een handicapsysteem opgesteld worden per speler, dit handicapsysteem is niet gelijk aan het handicapsysteem bij de bekerwedstrijden. Voor de dubbel zal er een apart handicapsysteem worden gemaakt.

Jullie doen toch ook mee! Opgeven bij Jeroen!

Woensdag 08 juni 2011   

Helaas zijn er teveel afmeldingen en daarom heeft het bestuur besloten de familiedag (25 juni) verzetten naar het najaar. Via de moderne technieken zal met een online enquete naar een geschikte datum worden gezocht. Hierin zullen meerdere data worden voorgesteld en kunnen er eventuele wensen worden aangegeven. De leden hebben van Gilbert een mail gehad. Graag een reactie voor 1 juli. De resultaten kan je terugvinden op onze website onder de kalender.

Zaterdag 28 mei 2011   

De MWTB nacompetitie is gisteren in Trumelo geweest. De sfeer was goed, aan belangstelling van supportersvrouwen geen gebrek. De teams Rick/Theo en Marc/Jeroen wisten de poulee winnend af te sluiten.

http://gallerij.tafeltennisdreumel.nl/#0 

Maandag 23 mei 2011   

Vandaag bereikte ons het meer dan droevige bericht dat Marijke Kuper, levenspartner van Ron Plekkingra, afgelopen vrijdag 20 mei is overleden. Wij wensen Ron en alle mensen voor wie Marijke dierbaar was, heel veel steun en troost. Marijke werd slechts 54 jaar.

Zondag 21 mei 2011   

Deze week is in Wamel de nacompetitie geweest met teams van 2 personen en met handicap. Dit was erg gezellig. Ik stel voor dat er volgende week vrijdag 27 mei vele teams van Trumelo meedoen. Het is dan immers in Dreumel! Dit is je kans. Niet meer zeuren dat je nooit tegen “goeien” mag spelen als je nu weer niet mee doet! Dus zorg er voor dat je een maatje vindt en geef je bij Jeroen op. We gaan ervan uit dat er dit keer tussen de 10 en 15 teams mee doen.

Woensdag 18 mei 2011   

We gaan weer terug naar de donderdag avond! Trumelo is naar vrijdag gegaan vanwege de sloop van de gymzaal. Het was voor ons een test of de vrijdag zou werken. Maar na een jaar blijkt dat vrijdag niet dezelfde ambiance heeft als de donderdag avond.

Gisteravond hebben we na overleg met Touche en het MFA bestuur groen licht gekregen om vanaf het volgend seizoen (najaar 2011) op donderdag en op eenderde van de sporthal achter de wand weer onze kunsten te laten zien.

Donderdag 12 mei 2011   

Trumelo heeft helaas de bekerfinale verloren. Er werd redelijk gespeeld maar dat was duidelijk onvoldoende tegen het ervaren Tikhard. Tikhard pakte in een gevulde zaal bewerkt met allerlei leuke spandoeken en perfecte ambiance de beker met 5-3.

Zaterdag 07 mei 2011   

De NOS opent op zondag 8 mei met een uitgebreide voorbeschouwing van de WK waarbij de middaguitzending vanuit Ahoy komt en besteedt dagelijks aandacht in extra NOS WK of reguliere (Studio Sport) programma's. Het extra WK-programma is van dinsdag 10 t/m vrijdag 13 mei vanaf ongeveer 23:10 uur te zien op Nederland 3. Ook op zaterdag 14 mei is er 's middags extra tafeltennis.

Op zondag 15 mei wordt de finale van de mannen live uitgezonden. Naast uitzendingen op de televisie wordt ook een livestream aangeboden van de vier televisietafels en is vanaf maandag 9 mei NOS Langs de Lijn op locatie om uitzendingen voor de radio te produceren.

Ook via Tafeltennis.TV en Eurosport zijn de WK Tafeltennis te volgen.

Vrijdag 06 mei 2011   

Volgende week speelt Trumelo de bekerfinale! Een uitgebreid verslag van Eric Zondag staat op de vernieuwde MWTB site. Trumelo veel succes.

Woensdag 04 mei 2011   

Er zijn tot nu toe twee vrijwilligers die mee willen helpen, meer handen maken licht werk dus laat weten of je een ochtend mee wilt komen helpen. Daarnaast  hebben we weinig reacties ontvangen voor de familiedag zelf. Voor we het programma van de dag samenstellen willen inventariseren wie kan helpen en of er voldoende animo is voor de familiedag (25 juni).
We willen je vragen om voor eind volgende week (13 mei) te reageren bij Gilbert of je kunt meehelpen en/of je wilt meedoen met deze vorig jaar zo succesvolle dag (geef aan of je met partner en evt. kinderen komt).

Donderdag 14 april 2011   

In navolging op de MWTB competitie die deze week zijn laatste wedstrijden kent, komt er in de maand mei een "nacompetitie". Dit zal in de vorm zijn van 2 speelavonden op dinsdag 17 mei bij Tik Hard en vrijdag 27 mei bij Trumelo. Op deze avonden zal er een teamtoernooi plaats vinden waar teams gevormd worden van 2 spelers. We hebben inmiddels zo'n 14 teams. Om te zorgen voor een "gezonde competitie" stellen we wel als voorwaarde dat een team niet mag bestaan uit twee 1e klasse spelers. Twee 2e of twee 3e klasse spelers is geen probleem.
Tijdens deze avond speel je een aantal wedstrijden tegen andere teams. Per wedstrijd speel je 2 enkelpartijen en 1 dubbelpartij. Voor de enkelwedstrijden zal er een handicapsysteem opgesteld worden per speler, dit handicapsysteem is niet gelijk aan het handicapsysteem bij de bekerwedstrijden. Voor de dubbel zal er een apart handicapsysteem worden gemaakt. Spelers die zich nog niet aangemeld hebben kunnen op 17 mei toch naar TIKHARD komen om 20u. Ze kunnen dan nog gewoon meedoen!

Woensdag 13 april 2011   

Dit jaar gaan we weer een laddercompetitie opzetten, maar iets anders dan vorig jaar. Daag elkaar uit en probeer bovenaan de ladder te eindigen. Of (NIEUW!!) ga voor de prijs van fanatiekste ladderspeler! Als afsluiting van de laddercompetitie wordt er een gezellige dag georganiseerd voor de hele familie. Zet alvast 24 juni (laatste ladderavond) en 25 juni (familiedag) in je agenda. Meer informatie volgt...

Zondag 19 maart 2011   

Voor de liefhebbers is hier een een leuk promofilmpje van het wereldkampioenschap tafeltennis in Rotterdam.

Zondag 19 maart 2011   

NTTB heeft deze week thuis gespeeld. Rick won zijn drie potten. Gilbert twee en Wilfried liet een 2-0 voorsprong uit handen glippen maar pakte wel weer netjes de laatste partij. Er werd uiteindelijk met 7-3 gewonnen. Volgende week tegen de koploper. Ondertussen nam MWTB3 8 punten mee uit bij Smash. Uitstekend tegen dit gevaarlijke team. 

Dinsdag 01 maart 2011   

TRUMELO B1 heeft geweldig goed gepresteerd in de beker. Na diverse overwinningen op vijandelijke grond mogen ze nu eindelijk eens thuis spelen. Ze spelen de halve finale van de beker thuis op 22 april tegen DTTC B3. Laten we met zijn allen ons koningsteam aanmoedigen. Succes Rick, JeroenE en Gilbert!

Zaterdag 26 februari 2011   

In de MWTB zijn leuke prestaties gehaald. MWTB1 een zeer mooie overwinning op WTC waar bij de prachtige prestatie van Ronald vermeld moet worden. Hij speelde perfect en pakte 3 punten tegen dit goede team. MWTB2 netjes 4-6 tegen de koploper. Ton pakte weer zijn 2 punten en staat op een percentage van 70+%. Daarna pakte MWTB3 een mooie 5-5 tegen het gevaarlijke en ervaren TIKHARD. Ga zo door!

Dinsdag 22 februari 2011   

Er zijn weer twee leuke toernooien aangemeld. De eerste is op 27 maart in Wamel. Informatie is hier. De andere op 26 juni in Nijmegen. Informatie is hier.

Zaterdag 19 februari 2011   

In de MWTB tweede en derde klasse begint het kaf zich van het koren te onderscheiden. SMASH en WTC de kampioenskandidaten en TRUMELO onderaan. Het gebrek aan ervaring breekt ons op. Vanaf nu zal het beter gaan.

Dinsdag 15 februari 2011   

De wedstrijd tussen Topspin1 en Trumelo1 was zoals verwacht een spannende partij. Dit soort wedstrijden maken de MWTB zo leuk!  

Een verslag van Wilfried:

Topspin trad aan met Joost, Hanneke en Jan (v Dijk) terwijl Trumelo Rick, Mark en Wilfried hadden opgesteld. De eerste pot werd door Rick vrijgemakkelijk door Rick tegen joost in 3 sets gewonnen. Stand 0-1.  Wilfried trad aan tegen Jan en na 2-0 achter te staan vocht Wilfried zich terug tot 2-2 waarna Wilfried in de 5 de set met een 5-1 voorsprong van helft wisselde. Hij gaf het echter nog weg . Stand 1-1. Mark had vrij weinig tegen Hanneke in tebrengen 2-1. De dubbel verliep, Wilfried met Mark tegen Joost en Hanneke, niet vlekkeloos. Trumelo1speelde goed mee maar stond wel met 2-0 achter. Na weer goed terug gevochten te hebben stond het 2-2.  In de laatste set stond Trumelo1 met 10-4 achter. Echter wij weten (en nu Topspin1 ook) dat Mark en Wilfried nooit opgeven. Ze wisten toch nog de partij te winnen in 11-13. Het bleek wel het enige licht puntje voor Mark en Wilfried die avond. Onze Rick moest toen aantreden tegen Jan  en pakte in 3 sets de winst. Stand 2-3. Mark moest toen tegen Joost en verloor nipt in een 5-setter van hem 3-3. Toen Wilfried tegen Hanneke. Wilfried had de laatste 2 confrontaties gewonnen dus hij hoopte op een extra puntje. Maar Wilfried stond gister tegen  een gedreven Hanneke die zeer goed speelde. In een 4 setter werd Wilfried afgedroogd. Stand 4-3. Toen Jan tegen Mark. Die werd in 4 sets door Jan gewonnen met de kant tekening erbij dat hij  soms het geluk wel behoorlijk aan zijn zijde had. Maar dat kun je ook anders interpreteren door tezeggen dat hij dat afdwingt natuurlijk. Stand 5-3. Rick en Hanneke speelden de mooiste wedstrijd van de avond.  Hanneke pakte de eerst met 11-9. Rick de tweede 6-11 en ook de derde met 14-16. Daarna was Hanneke weer aan de beurt met 12-10. De  laatste set eindigde in een 8-11 voor Rick. Maar het was een wedstrijd zoals Rick wel eens tegen Serge speelt. Hanneke aan tafel die de ballen verdeelde en kei vast was en Rick als een acrobaat van links naar rechts en van voor naar achter. Deze keer won Rick echter wel. Stand 5-4. Nu moest Wilfried tegen Joost die weet hoe hij tegen noppen moet spelen. Gelukkig was hij  het gisteravond een beetje vergeten waardoor Wilfried in 4 sets wist tewinnen.  Wel de kanttekening erbij dat Joost  herstellende is van een blessure en met een bandage om zijn been speelde.

Eindstand 5-5 valt mee te leven.

Archief